O fabrică ilegală de ţigări dotată cu o linie completă de producţie a fost descoperită de către inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul ANAF, în localitatea Sudiţi din judeţul Buzău. Fabrica funcţiona într-o hală dezafectată şi producea ţigarete contrafăcute sub mărcile Marlboro, Pall Mall şi Winston, transmite News.ro.

”Inspectorii antifraudă au identificat la faţa locului atât pachete cu ţigarete contrafăcute marca Marlboro gata de vânzare, cât şi materiale utilizate în fabricarea ilegală a ţigaretelor, precum cca 1000 kg tutun prelucrat, milioane de ambalaje de carton inscripţionate cu mărcile Marlboro, Winston şi Pall Mall, filtre pentru ţigarete şi alte materiale necesare contrafacerii ţigaretelor.

Pentru alimentarea cu energie electrică a liniei clandestine de producţie a ţigaretelor era folosit un grup electrogen de mare capacitate”; informează ANAF într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă după amiază.

Fabrica a fost descoperită „în urma analizei de risc fiscal şi a monitorizării permanente a pieţei” de către inspectorii ANAF, precizează instituţia.

Inspectorii antifraudă fiscală au fost sesizat organele de cercetare penală din cadrul IPJ Buzãu, pentru continuarea verificărilor, conform atribuţiilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.