Premierul Nicolae Ciucă a convocat, astăzi, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, în sistem hibrid, în scopul adoptării unor măsuri pentru sprijinirea locuitorilor din satul Muşceluşa, comuna Siriu, judeţul Buzău, afectaţi de incendiul produs în data de 17.10.2022.

„Pentru continuarea refacerii unor imobile afectate de incendiu, prin hotărârea adoptată de CNSU a fost decisă scoaterea de la rezervele de stat a necesarului de materiale de construcţii necesare refacerii imobilelor afectate”, a anunţat miercuri Guvernul.
Decizia a fost luată în baza solicitărilor primite din partea Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale şi a Instituţiei Prefectului – Judeţul Buzău.

Incendiul care a avut loc în octombrie în Muşceluşa a afectat trei clădiri în care locuiau cinci familii, fiind provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la instalaţia electrică, a informat Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău. Intervenţia pompierilor a durat circa 17 ore, relatează Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.