Deputatul USR Emanuel Ungureanu, care inițial s-a aflat pe listele parlamentarilor clujeni, pentru ca la alegerile din 2020 să candideze de pe listele USR Buzău, le transmite premierului Nicolae Ciucă și ministrului Lucian Bode să-și publice tezele de doctorat, așa cum procedează el.

Ungureanu arată că a depus o muncă de 9 ani pentru teza sa „originală”, cu titlul „Viața Bisericii Adventist de Ziua a Șaptea din România în comunism (1945-1989)”, sub coordonarea Prof univ. dr Doru Radosav, de la Facultatea de Istorie și Filosofie, din cadrul UBB Cluj Napoca.

Deputatul USR oferă posibilitatea parcurgerii lucrării sale, care a fost susținută în septembrie, 2016. Ungureanu a fost profesor la Liceul Teologic Adventist „Maranatha” din Cluj Napoca.

„Domnule Bode, domnule Ciucă, faceți ca mine, publicați-vă teza de doctorat pe Facebook! O muncă de 9 ani, o teză originală de 1117 pagini. Printr-un simplu click puteți să descărcați teza mea de doctorat aici. Asta poate face și Bode, Ciucă și Emil Boc sau alți politicieni care au doctorate. De ce am rămas singurul politician care și-a făcut publică teza pe o rețea de socializare? Ce are de ascuns Bode, Ciucă și alții? Plagiatul, impostura? Ieri, la un post TV, afliat partidelor de la guvernare, ne explica un jurnalist al cărui site este plătit cu sute de mii de euro din banii românilor, prin intermediul PSD și PNL faptul că, plagiatul, furtul intelectual, nu este așa un mare furt. Doar că acest jurnalist și-a pierdut conștiința la primii bani încasați de la partide, ca să mintă gros. Deci, doctoratele la vedere, Bode, Ciucă, pe facebook, să vadă toată lumea ce intelectuali de carton sunteți! Nu vă mai ascundeți doctoratele prin bibliotecile patriei, să trebuiască să vi le copiem noi de mână sau să vă folosiți de judecători corupți să vi le ascundă definitiv”, a scris Ungureanu pe contul său de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.